• 30

Medulin, USKORO U IZGRADNJI, luksuzna novogradnja

Medulin, Medulin

  • Broj nekretnina: 3
  • Površina: od 77.47m2 do 91.01m2
  • Cijena: od 310.000 € do 395.000 €
  • Cijena/m2: od 4.000 € do 4.010,55 €
  • Datum završetka: 12/2025

Opis projekta

NOVI PROJEKT U NAJAVI!!! LUKSUZNA NOVOGRADNJA NA IDEALNOJ LOKACIJI!!

Medulin - moderan objekt novogradnje, razveden u tri etaže ( prizemlje, I. i II. kat ), sa ukupno tri stambene jedinice, u naravi na svakoj etaži po jedan stan.

OPREMA: svi stanovi opremljeni su visokokvalitetnom troslojnom PVC stolarijom u antracit boji s roletama na struju, te komarnicima na svim prozorima ( staklene stijene su podizno-klizne bez praga ). Grijanje i hlađenje osigurano je putem klima uređaja u dnevnom boravku i spavaćim sobama, te je kroz cijeli stan predviđeno električno podno grijanje. Sanitarije i keramika velikog profila su najviše kvalitete, koje će zračiti elegancijom, dok je u spavaćim sobama laminat ( u dogovoru sa investitorom, mogućnost odabira po vlastitoj želji ). Zgrada je građena najkvalitetnijim sustavom gradnje, sa vrhunskom zvučnom i toplinskom izolacijom, dok je ulaz u stan osiguran sigurnosnim vratima. Također, imat će priključke za TV i antenu u svakoj sobi. Na terasi je 35 cm parapet i na njega će ići staklena ograda.

LOKACIJA: elitna lokacija, na pet minuta udaljenosti pješice, do popularne Medulinske plaže, pravi je dragulj za sve one koji traže luksuznu nekretninu, koja će ispuniti sve njihove urbane životne potrebe.

Projekt je osmišljen kako bi udovoljio svim željama kupaca, a naglasak je stavljen na izrazitu iskorištenost prostora, te kvalitetnu izradu i izgled interijera. Stanove  odlikuje najviši stupanj najsuvremenije tehnologije u pogledu instalacija, dok energetska učinkovitost zadovoljava najviše standarde.

Medulin je malo turističko mjesto, idealno za odmor i opuštanje. Smješteno 10-ak km od grada Pule i predstavlja jedinstven spoj ugodne mediteranske klime, očuvane prirode te živahne turističke svakodnevnice. Mnogobrojne znamenitosti oduševljavaju posjetitelje, a ljubitelji plaža će voljeti ovo područje, jer ovdje postoje prekrasne plaže i uvale koje treba otkriti. Ukoliko ste ljubitelj dulje šetnje, možete prošetati šetnicom duž obale, jer je zaista nevjerojatno, uz mnoštvo barova i restorana koji upotpunjuju idilu brojnih događanja na otvorenom.

Planirani početak gradnje listopad 2024. godine.

Kupci ne plaćaju 3% porez, jer je investitor pravna osoba.

Za više informacija, slobodno me kontaktirajte na broj: +385 95 2777 177

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Sve nekretnine